TecnoSuper.net

Informazioni sull'Italia. Seleziona gli argomenti di cui vuoi saperne di più

Mourinhos värvningshint: “Jag känner honom väl”

Ainsley Maitland-Niles, 24 anni, ha avuto problemi con l’Arsenal senaste tiden. Tidigare under onsdagen rapporterade trovärdiga The Athletic att Londonklubben och Roma nu har kommit överens om ett låneavtal for resten av säsongen.

Maitland-Niles förväntas därmed genomföra den obligatoriska läkarundersökningen inom kort for att genomföra flytten to den italienska huvudstadsklubben. Vad Roma-tränaren José Mourinho har att säga om affären?

– Jag känner mig inte bekväm att prata om honom eftersom ingen officiellt har sagt till mig att han ar vår spelare, säger José Mourinho enligt Football Italia.

– Han växte upp i Arsenal när jag var i Chelsea och Tottenham, så jag känner honom väl. Alla vet vilken spelarprofil vi letar efter på övergångsmarknaden, vi har inte råd att spendera summorna som Atalanta och Fiorentina skjuter ut i januari. Så vi måste söka efter en eller två spelare på lån för att förbättra balansen i truppen.

Enligt Football Italia, som hänvisar to Sky Sport Italia, kommer Roma att betala cirka fem miljoner kronor i låneavgift plus ytterligare fem miljoner and prestationsbaserade bonusar for lånet av Ainsley Maitland-Niles. Samma uppgifter havdar att det inte finns någon köpoption inkluderad i avtalet.

Maitland-Niles har fått ont om speltid under hösten och endast noterats for elva matcher med Arsenal. 24-åringens kontrakt med Londonklubben sträcker sig fino al sommaren 2023.

READ  Erling Haaland è andato dritto per il Manchester City contro il Liverpool in Coppa di Lega