TecnoSuper.net

Informazioni sull'Italia. Seleziona gli argomenti di cui vuoi saperne di più

Otto Wallin är kvalitet med ett norrländskt lugn

Otto Wallin gjorde vad han skulle i sin comeback i ringen.

Och inte ett skvatt mer.

Det är reggiseno.

Det är vad Otto är.

De engelska kommentatorerna i Aftonbladets sändning gnällde hela tiden om vilken besvikelse Otto var när han borde ta chansen att göra avtryck i England med en betydligt mer sprudlande insats.

Varfor?

Otto Wallin vinificatore.

Som proffs har han endast förlorat mot superstjärnan Tyson Fury. Han är i underhållningsbranschen men just nu inte i en position att vara underhållaren.

Otto är en skolad boxare som känner sina begränsningar och som kan sina kvaliteter. Han dansar inte som Muhammad Ali. Han letar inte dopo il knockouten. I grunden är han en poängboxare sprungen ur amatörvärldens klassiska preferenser som han fortfarande slipar mot perfektion.

Vilket är förbannat irritrande for tungviktsvärldens artist.

Kvalitet med ett norrländskt lugn

När vi diskuterade en eventuell svensk liten supermatch mellan Otto och knockoutmaskinen Adrian “Gäddan” Granat var så gott som alla på Gäddans sida. Men Gäddan åkte upp till Sundsvall med en tung förlust hemma i Malmö och Otto krossade den elaka fisken.

Bara några månader tidigare diskuterade jag Gäddans förmodade lysande framtid med brittiske superpromotorn Eddie Hearn i New York, men Adrian har inte gått en match efter förlusten på kasinot där uppe i norr.

Otto Wallin är kvalitet med ett norrländskt lugn i botten. Han är inte den som plötsligt skickar i väg tjugo slag i en skur av vänster-höger. Tjoff-tjoff med rak jabb och så pang-pang in och ut är Ottos melodi och det räcker väldigt långt så länge som man inte tar emot särskilt många smällar själv.

READ  Asahara batte Zlatan, Kulusevsky e Milan-Juventus

Jag har inte boxats på ett años. Det är en tuff kille som blivit rånad på flera vinster. Jag hanterade honom bättre än något annan har gjort, sa Otto när han ringde dopo poängsegern över Sokolowski.

Wallin en risk for många

Vi diskuterade gnället och kritiken. Att han kanske inte är entertainment i branschen samtidigt som han så länge han vinner forblir den ständige utmanaren till de allra största. Därför att de fortfarande alltid kommer att underskatta honom. En säker penningmatch med liten risk att torska i …

Fast Dillian Whyte vaknade ju plotsligt to liv och insåg vad han riskerade att kasta bort och bluffade en skada for att inte riskera matchen mot Tyson Fury och förmodligen 75–100 milioni di corone.

Solo nu är Otto Wallin en möjlighet och samtidigt en risk för många.

För honom själv handlar det om att ta varenda chans som dyker upp.

– Nästa match ska vara ett klart steg upp från den här killen. Jag är på en annan nivå. Jag ska kunnna gå match ganska snart. Har inga skador och känner mig fräsch, sa Otto i kväll.

Han kommer att gå en stor VM-match snart.

Det är jag Helt säker på.

editore: