L’Atlético Madrid ha giocato sotto la bandiera a scacchi e ha vinto contro il Valencia per l’emmaplano nella Liga, gli uomini hanno giocato per gli altri tornei. Valencia gick fino a pausvila e 2-0 dopo aver battuto Yunus Musah och Hugo Duro, men tapppade sedan allt i andra halvlek.

Per la riduzione di Matheus Cunha i den 64:e minuten och berlina fullbordade Angel Correa och Mario Hermoso vändningen på övertid. Correa slog in en retur i mål i den 91:a minuten, medan Hermoso blev frispelad i straffområdet till 3-2 i den tredje övertidsminuten, vilket ledde till vilt firande i hemmalaget.

– Atlético har vänt i den tredje tilläggsminuten. Till och med från bänken har Thomas Lemar tagit löpningen bort for att fira med lagkamraterna och Diego Simeone ser ut att vara tröttast av alla, sa C Mores kommentator Adam Pinthorp i sändningen dallom aå denädechäftädegade .

L’Atlético Madrid gioca con tre vittorie e partite con la Liga. Valencia är i sin tur på nionde plats i den spanska högstaligan.